Blog

Lunchroom Helena / Uncategorized  / We stoppen met afhaal

We stoppen met afhaal

Lieve gasten.

Lunchroom Helena bestaat nu precies twee jaar. Zoals jullie weten hebben wij op 21 maart 2020 de deuren van Lunchroom Helena geopend. Gedwongen door de Corona maatregelen moesten wij al direct ons concept aanpassen.

We zijn toen begonnen met het afhaal concept. Met de volle inzet van onze medewerkers hebben we met veel enthousiasme voor jullie gekookt en konden de diners worden afgehaald.

Dankzij jullie steun is het ons gelukt om de zeer zware periode door te komen en hebben we het gered. Heel veel dank daarvoor.

De situatie is nu gelukkig zodanig veranderd dat wij weer terug kunnen keren naar het door ons gewenste concept. Dat betekent dat we vanaf 13 april 2022 stoppen met het aanbieden van diners. Het afhalen en eten bij ons van diners in het weekend is verleden tijd.

Na reservering kunt bij ons uw verjaardag, jubileum, afstuderen enz. vieren, zowel overdag als ‘s avonds. Terwijl u geniet van het uitzicht op de Wijnhaven gaan wij met veel passie aan de slag in de keuken om de heerlijkste gerechten voor u te maken. Hierdoor wordt uw feestje een onvergetelijk moment. Mocht u het liever thuis vieren dan kunnen wij ook aan huis bezorgen.

Laat u verrassen door ons en til uw feest naar een hoger niveau.

Onze nieuwe openingstijden zijn:
Maandag t/m donderdag: 10:00-18:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10:00-20:00 uur
Zondag: 11:00-18:00 uur